Ons verhaal

Waarom met ons werken?

Bij Vitamines4you treft u wekelijks een gevarieerd aanbod van seizoensfruit. Wij zijn klantvriendelijk, service gericht en vinden vrijheid erg belangrijk voor onze klanten. Daarom zit je bij ons als klant niet vast aan een contract.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn 2 neven die al van kleins af aan een sterke band hebben. 

In onze familie wordt al jarenlang handel gedreven in groente en fruit. Tijdens onze verschillende stages is het ons opgevallen dat er weinig fruit wordt geconsumeerd op de werkvloer. De dagelijkse hoeveelheid van 2 stuks fruit wordt bij lange na niet gehaald. Dit heeft ons doen besluiten Vitamines4you op te richten. 

 Mark Greeve

Mijn naam is Mark Greeve en ik ben 25 jaar oud. Ik heb de studie International Business & Management Studies aan de Hogeschool Rotterdam gedaan. Ik werk nu met veel passie en plezier om bedrijven in Nederland gezonder en vitaler te maken door middel van fruit op het werk.

Stef Odenkirchen

Mijn naam is Stef Odenkirchen en ik ben 25 jaar oud. Ik heb hiervoor de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam gedaan. Ondernemen is een echte hobby waarin het leuk is om contact te houden met verschillende soorten klanten. Het geeft veel energie om de werkomgeving van onze klanten gezonder te maken.